Triatlon & Multisport Tienen

TMT gaat van start!

Vanaf januari 2021 kent Tienen opnieuw een actieve triatlon & multisport clubwerking ‘Triatlon & Multisport Tienen’. Onder impuls van coach Loïc Hélin zal wekelijks samen worden getraind, elk op zijn/haar niveau met als doelstellingen de sport te leren kennen, deel te nemen aan triatlon- en multisportwedstrijden en eenieders duurtalent te ontwikkelen binnen de eigen mogelijkheden. Er wordt gestart met een volwassenwerking, vanaf september zal een jeugdwerking worden opgericht.

Wens je lid te worden? Neem dan snel contact op via loic@hawicoaching.com .

Aanbod

Looptrainingen

Op dinsdagavond (interval) en zaterdagochtend (duurloop) wordt in groep gelopen. Differentiatie is het sleutelwoord.

Zwemtrainingen

Vanwege de corona-maatregelen is het momenteel onmogelijk om groepstrainingen te organiseren, we mikken op effectieve clubzwemuren vanaf september. Van zodra het vroeger kan, lees je dit hier! Wel ontvangen de leden zwemprogramma’s op 2 niveaus die individueel kunnen worden afgewerkt.

Fietstrainingen

Elke zondagochtend vertrekken we voor een duurrit op de fiets doorheen het mooie Brabantse hinterland

Events

Doorheen het jaar zullen clubevents worden aangeboden: gezamenlijke deelname aan wedstrijden, trainingsdagen en leuke alternatieve trainingen: Run&Bike, een Duathlon Challenge, trainen in het Zoniënwoud, een Ardennenoffensief, …

Waarom aansluiten?

In een club is het altijd leuker!

Samen trainen werkt motiverend en dat houd je langer vol. De groepstrainingen zijn het cement van de club en daar zetten we ook vol op in. Zwemmen, fietsen en lopen zijn daarenboven drie basissporten die elk op zijn/haar eigen niveau kan beoefenen. Deze drie basissporten kunnen in verschillende combinaties beoefend worden, waardoor iedereen zich thuis kan voelen binnen de triatlon & multisport.

Lidmaatschap bij 3VL en FROS

TMT is als club aangesloten bij Triatlon Vlaanderen (3VL) en de recreatieve multisportfederatie FROS. Je kan als clublid kiezen of je aansluit bij 3VL of FROS. Voor 2021 is het clublidgeld vastgelegd op 120 euro, afhankelijk van welke licentie je neemt, komt daar nog een bedrag bij. Voor jeugdatleten gelden voordeeltarieven, afhankelijk van de leeftijd.

Competitieve licentie 3VL: 65 euro

Recreatieve licentie 3VL: 15 euro

Recreatieve licentie FROS: 15 euro

Sportieve omkadering

Hoofdtrainer Loïc kan bogen op 2 decennia trainerservaring, op alle niveaus. Hij is actief als jeugdtrainer, coacht een ruime groep ambitieuze recreanten, bouwde de afgelopen jaren mee aan de triatlonclub 3MD in Dendermonde, die mede onder zijn impuls verviervoudigde qua ledenaantal. Daarnaast haalde hij met verschillende atleten topprestaties op internationale kampioenschappen, van ontelbare age-group overwinningen tot een elite wereldtitel aan toe. Binnen Triatlon Vlaanderen is Loïc actief als ‘bondcoach multisport’ en begeleidt hij de nationale selecties tijdens de internationale kampioenschappen.

Andere voordelen

Clubleden hebben de mogelijkheid om aan voordeeltarief clukledij aan te schaffen. Ook kunnen ze rekenen op kortingen bij diverse clubpartners (Hawi Coaching, HUUB DESIGN, Triathlonwinkel, …) en schrijven ze prioritair in voor zowel TMT als HAWI events.

Contact

Net zoals HUUB DESIGN, SWS Wheels en Triathlonwinkel.nl als partner mee dit sportieve verhaal schrijven? Neem vrijblijvend contact op!

Let’s make something together.